Campania "Magazinul lui Mos Craciun"

Campania "Magazinul lui Mos Craciun"

Ca in fiecare an, in luna decembrie magazinul nostru online se transforma (prin magie), in Magazinul lui Mos Craciun!


Stiti deja ca Mosul iubeste toti copii, insa daca parintii vor comanda cadouri din magazinul lui Mos Craciun, anul acesta poti opta pentru cadourile gata ambalate si etichetate si chiar o felicitare cu mesaj de la Mosu!


Ce trebuie sa stie parintii, bunicii sau spiridusii despre campania Mosului?

  • In primul rand alegi cadourile dorite din Magazinul Mosului. Aici vei gasi recomandarile lui insa poti alege orice alt articol din site. Nu iti fa griji, poti returna/schimba un articol in termen de 30 de zile ;)
 
  • In pagina de finalizare comanda, optezi pentru serviciul de "Impachetare cadouri de Craciun", serviciu valabil intre 2-23 decembrie 2020. Acesta costa 5,99 lei/comanda si nu este returnabil! Optiunea plasarii unei comenzi impreuna cu acest serviciu presupune plata in avans prin card/ transfer bancar a comenzii.
 
  • Impachetarea cadourilor de Craciun presupune: ambalarea articolului/articolelor achizitionate separat sau la un loc (la optiunea clientului) in hartie speciala de ambalare cu motive de Craciun pentru cei mici, etichetarea cadourilor cu numele copilului (la optiunea clientului) plus o felicitare cu mesaj din partea Mosului.
 
  • Optional si la solicitarea ta expresa, iti vom putea trimite prin mesageria whatsapp fotografii cu articolul semiambalat, ambalat si pregatit de livrare.
 
  • Pentru ca vrem ca toate cadourile gata ambalate sa fie livrate pana in ajun de Craciun, comenzile se pot plasa pana cel tarziu 22 decembrie la ora 12:00. Cu o verificare in prealabil, vor face exceptie localitatile principale din Romania, acolo unde spiridusii curierii nostri Cargus, Sameday sau DPD au depozite centrale si suntem siguri ca un colet preluat in 23 va ajunge in localitatea de destinatie fix in ajunul Craciunului. Pentru asemenea cazuri, iti recomandam ca si tu sa te implici in preluarea la timp a coletului!
 
  • Bucura-te de Craciun, deschideti cadourile, va jucati sau le purtati, ne trimiti parerea ta asupra articolelor si interactiunii cu noi si primesti un voucher de 10 RON pentru cumparaturi viitoare!
 

Fie ca alegi sa comanzi chiar la tine acasa sau doresti sa trimiti cuiva drag si indepartat de tine, iti garantam ca bucuria de a primi un cadou frumos ambalat va fi imensa pentru cei mici!


Fii chiar tu Mos Craciun!
Ho, ho, ho!


 

Suport clienti 09:00 - 19:00

0720 828 600 hello@kiddiespride.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!